Zoeken naar Tent te huur

Home
Tent te huur
party tent - Dat maakt deze tent zeer mooi om te zien.
Welke partytent past bij mij? U kunt uit verschillende party tenten kiezen. Heeft u een partytent nodig die uit de wind komt te staan, dan kunt u kijken bij onze goedkope feesttenten. Wanneer u een tent nodig heeft die wat meer tegen de wind kan en langer dan 1 dag op dient te blijven staan, dan zou een semi prof tent voldoen.
Statafels te koop met de laagsteprijsgarantie Laagsteprijs garantie partytenten!
Na van een aantal fabrikanten van statafels gewijzigd te zijn, kunnen wij nu toch wel stellen dat wij zeer stevige statafels verkopen en in ons assortiment hebben. Onze tafels zijn, naast dat ze stabiel zijn, ook nog eens soepel inklapbaar.
AllureTent: verhuur van tenten en feestmateriaal.
Bij ons vindt u een ruime keuze van tenten te huur in verschillende modellen en afmetingen. Door het brede assortiment aan tentenverhuur is er altijd wel een geschikte tent voor uw evenement. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor verschillende artikelen zoals tafels, stoelen, decoratie. Klik voor meer info
Tent
Spirithorses.be Tentverhuur op Vlieland.
Het Wad, vanaf Vlieland gezien. De tent staat in vak Verweg" op camping Stortemelk. Gedurende het kampeerseizoen van 2015 zal onze Vrijbuitertent af en toe te huur worden aangeboden. De Vrijbuitertent is een ruime gezinstent die geschikt is voor 4 personen. Vraag hier uw offerte aan
dj booth huren
Tentenverhuur Tienen Dtent.
Je kan een kleine tent huren om in de achtertuin te plaatsen, of een grote tent voor een elegante bruiloft. Ook kan je de vorm van een tent kiezen: vierkantig, rechthoekig, rond, enzovoort. Je kan er zelfs voor kiezen om meerdere tenten op te stellen.
Tent
tentenverhuur trouwfeest tuinfeest communiefeest feesttent huren Tentenverhuur Starshade Pagodetenten Stretchtenten feesttenten.
U overweegt het huren van een tent? Tentenverhuur MnM-rent biedt u telkens de juiste tent, voor elk type event. Wenst u een strakke pagodetent, een feestelijke starshade, stardouble of een exclusieve dometent of stretchtent te huren. Wij verhuren ze allemaal!
Tent te huur
Fiesta Rent Tentverhuur.
Wij bieden onze klanten een goede service en eerlijke prijzen. Bij Fiesta-rent kan u terecht voor kleine of grote feesten, voor 1 stoel of 100 stoelen, voor 5 borden of 500 borden, voor een kleine tent of een grote evenementen tent.
Tent
Tenten hallen fabricage verhuur Oost-vlaanderen goudengids.be.
Heiendestraat 110, 9160 Lokeren. Feesttenten te huur in heel Oost-Vlaanderen. Vanaf 300 tot 1200 personen. Ook vloeren en verwarming. Tenten Hallen Fabricage verhuur. 4 Tenten Vannieuwenhuyze. Deefakkerstraat 3, 8770 Ingelmunster. Tenten Hallen Fabricage verhuur. Bezoek onze webpagina. 5 Tenten Snoeck. Pastoriestraat 22, 9800 Meigem Deinze. Tenten Hallen Fabricage verhuur. Verduisterde kadertenten tot 20m breed. Korendreef 5, 8790 Waregem. Gratis prijsofferte binnen 24h. Tenten Hallen Fabricage verhuur. Bezoek onze webpagina. Waversebaan 87, 1982 Elewijt Zemst. Tenten Hallen Fabricage verhuur. 8 Stretch Concepts. Wiedauwkaai 23 J, 9000 Gent. Vrijdag 900: 1200.: Tenten Hallen Fabricage verhuur. Rue de Tubize 137, 1440 Braine-le-Château. Vrijdag 900: 1600.: Tenten Hallen Fabricage verhuur. 10 Allo Canopy. Hermes Van Wyngenestraat 49, 9600 Ronse. Tenten Hallen Fabricage verhuur. Molenstraat 38, 9870 Olsene Zulte. Tenten Hallen Fabricage verhuur. 12 Vermeersch Verhuur. Knokkestraat 380-382, 8301 Heist Knokke-Heist. Tenten Hallen Fabricage verhuur. Oude Leeuwenrui 23, 2000 Antwerpen. Tenten Hallen Fabricage verhuur. 14 Gentse Tenten. Noordlaan 129, 9230 Wetteren. Vrijdag 700: 1800.: Tenten Hallen Fabricage verhuur. 15 Rent your Tent.
Tent
Verhuur van exclusieve en stijlvolle dome tenten Tentverhuur Tent huren.
38 vierkante meter overdekte oppervlakte, onderling én met een Dome100 waterdicht koppelbaar. Dit maakt het mogelijk om een bijzonder sfeervol tentencomplex samen te stellen, perfect afgestemd op uw wensen en noden. Nieuw in ons assortiment! De strakke en hedendaagse uitstraling zullen bij uw gasten en/of klanten bijzonder in de smaak vallen! Ook deze Dome is nu onderling koppelbaar met alle andere dometenten. De Dome100 is de één na grootste in ons tenten verhuurgamma, u zal versteld staan van de aantrekkingskracht en beschikbare overdekte ruimte van 100m die u naar wens kan uitbreiden. Met een hoogte van 535m, en de bijzonder sterke constructie is er ruim plaats voor licht, geluid en multimedia. BIGGER, BETTER, BOLDER! Beter kunnen we deze nieuwe, ruim 7m hoge, indrukwekkende structuur niet omschrijven. Als een intrigerende kleine bol verschijnt onze voorlopig grootste Dôme tent aan de horizon als uw gasten de eventlocatie naderen.
motorboot verhuur
Springkasteel huren Tentenverhuur en verhuur feestmateriaal Partytent en feesttent huren Pagodetent en stertent WDM Events Beernem.
Feestmateriaal, springkastelen feesttenten. WDM Events verhuurt feestmateriaal in de ruimste zin van het woord en specialiseert zich in springkastelen, kadertenten en feesttenten met allerlei toebehoren. Hebt u iets te vieren of organiseert u een event? U vindt in ons gevarieerd aanbod ongetwijfeld het perfecte feestmateriaal voor uw bedrijfsfeest, opendeurdag, school of buurtfeest, fuif of familiefeest.
huur
Artimara: Verhuur marokkaanse berber en stretch tenten.
Een tweede/derde tent plaatsen we wel enkel met lampen voor de dansvloer of het buffet te plaatsen. Een houten vloer die klost en ongelijk ligt in deze tenten verpest de sfeer. We raden aan een dansvloer liever in een aparte tent of voor de tent te leggen.Er staan 2 palen in het midden van de tent.
Verhuur tenten: feesttenten opslagtenten tent huren Oost en West-Vlaanderen tentverhuur Brugge, Gent, Roeselare.
Bent u op zoek naar een partner om een feesttent te huren? Organiseert u een bedrijfsfeest, huwelijksfeest, fuif, festival, concert of ander evenement? Europatenten verhuurt alle soorten tenten, aangekleed van top tot teen indien u dat wenst. Wij maken van uw feest een top event! Europatenten staat reeds jaren garant voor kwaliteit service in het verhuur van gewone maar ook luxe feesttenten en opslagtenten. U kan als particulier, bedrijf, evenementenbureau, cateringbedrijf, enz. beroep doen op ons, dit vooral in Oost en West-Vlaanderen. We hebben een team van 18 vaste krachten die zorgt voor de perfecte plaatsing en afwerking van uw tent.
Vrancken Tentenverhuur.
The art of building tents. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in verhuring van allerlei tenten. Voor het kleinste feest tot het grootste evenement bieden wij de geschikte oplossing. Steeds opnieuw realiseren wij een sfeervolle accommodatie, zodat uw gasten vergeten dat ze in een tent verblijven. Wij werken nauw samen met een team van specialisten en garanderen u dat ieder feest een onvergetelijke gebeurtenis wordt. Aan al uw wensen kan tegemoet gekomen worden, zoals bekleding van de tenten, verlichting, catering, enz. Wij hechten het grootste belang aan het slagen van uw festijn. Toch houdt onze dienstverlening hier nog niet op. Om de situatie juist te kunnen schatten komen wij naar u toe, zodat we samen met u de juiste oplossing kunnen vinden.

Contacteer ons