Resultaten voor spantent

Home
spantent
Partytent kopen bij dé partytenten specialist! Uw feest begint hier.
Partytent 2m x 2m. Partytent 2.5m x 2.5m. Partytent 3m x 3m. Partytent 3.5m Zeshoekig. Partytent 4m x 3m. Partytent 4.5m x 3m. Partytent 6m x 3m. Partytent 9m x 3m. Easy Up Partytent. Partytentenshop is de plek voor betaalbare kwaliteit.
Partytent kopen? groot assortiment Partytent kopen? Laagsteprijsgarantie partytenten.
Heb je een tent nodig die wat meer in de wind staat, dan raden we je aan op zijn minst een semi-prof partytent te kopen. Moet een partytent langer op blijven staan, dan adviseren we je om een PVC partytent te kopen.
Partytent kopen? Hier de laagsteprijsgarantie! Laagste prijsgarantie partytenten!
Als u een tent nodig heeft die veel wind moet kunnen vangen en en zeer lang op moet blijven staan, dan adviseren wij u om een PVC partytent te kopen. Ook als u een partytent nodig heeft voor een evenement, dan adviseren wij u een tent met PVC zeil te kopen.
Spantenten.
Hieronder wat foto's' van spantenten. Voor meer info en boekingen klik hier. Deze tenten zijn verkrijgbaar vanaf 15m x 10m of 10m x 10m. Prijzen vanaf 400 zonder btw en transport. Wij vragen altijd dat er 6man is om mee te helpen opstellen en afbreken. meer nieuws
TENT HUREN
Spantent, festival tent en biertent huren bij Aalster Tenten Aalster Tentenbedrijf.
Het is natuurlijk ook mogelijk om de spantent geheel door Aalster Tentenbedrijf van der Werff BV te laten opbouwen en afbreken. Spantent Biertent Festival tent huren bij Aalster Tentenbedrijf. Downloads Span tent. Technische gegevens spantent 8 m. Technische gegevens spantent 12 m. Klik hier voor meer info
seo sea
Spantenten Tentenverhuur en zeilmakerij Tentenbedrijf GBS.
Spantenten worden meestal gebruikt voor festivals, fuiven, slaaptenten, Ze worden meestal geplaatst en afgebroken met hulp van huurders om de huurprijs zo laag mogelijk te houden. De tenten worden verankerd door grote piketten van 1m20 lang en hebben een doorsnede van ongeveer 3 cm. Lees het volledige artikel
bvba oprichten
tentenmichel.be.verhuur, tent, spantent, feest, Tienen, Glabbeek, huren, kadertent, evenement, beurs, tuinfeest. tentenmichel.be/uw specialist in kadertenten voor Vlaams-Branbant.
Met zowel spantenten, kadertenten als tiptenten heeft iedere klant de juiste tent voor zijn of haar evenenement of feest. En niet alleen de tent, maar ook verlichting en vloeren zijn mogelijk inbegrepen. Bovendien staat veiligheid bij Tenten Michel op de 1ste plaats, waardoor de tent een stabiliteitskeuring ondergaat.
schimmelvorming in huis
Spantent Tenten 2dehands.be.
Als chiro verhuren wij onze spatent. Deze spantent heeft een breedte van 12m en kan worden opgebouwd vanaf 10m lengte. Ze kan worden verlengd. 18 januari 2018 1442: Hasselt Sint-Lambrechts-Herk. Als chiro verhuren wij onze spantent. Deze spantent heeft een breedte van 77m.
Spantent huren.
Spantent 20 x 77 m. Spantent 28 x 58 m. Spantent 36 m. Spantent 30 x 30 m. Spantent 32 meter Ø. Spantent 28 x 58 ovaal. Spantent 28 x 28 m. Spantent 20 x 36 m. Spantent 20 m.

De tent kan aan de zijkanten opgerold worden om een doorgang te maken. Spantent 12 meter. Spantent 15 meter. Spantent 20 meter. Spantent 20 meter verduisterd. Website gebouwd met TwoStepWeb 2.0 Inhoud door Jan Arie de Jong Tentenverhuur Algemene voorwaarden Login.
Kantonis Group // Tenten.
Deze geelwitte spantent is verkrijgbaar in een breedte van 12m. Ze is verlengbaar per 5 meter met een minimum van 10m. Kantonis kan jullie ook voorzien van een houten vloer voor in de spantent of daar buiten. Wij beschikken over talloze vierkante meters.
Spantent 15 meter Tenten.
Spantent 15 meter. Een simpele maar effectieve spantent met name gericht op feesten en partijen. Gezien de oppervlakte die deze tent kan creeren minimaal 15x15meter, maximaal 15x70meter en zijn goedkopere prijs ten opzichte van systeemtenten, is deze tent erg populair bij dorps en buurtfeesten, maar ook voor andere mogelijkheden is deze tent zeer goed te gebruiken.
Pole tent en Spantent voor uw event PARTYTENT FEESTTENTEN PARTYTENTEN Professioneletentkopen.be: partytent kopen, vouwtent kopen, pagodetent kopen, stockagetent kopen, pole tent kopen, spantent kopen,
Wikinger Vario Premium. Wikinger Vario Pro. Carport PE LOW BUDGET. Pole tenten / Spantenten. Sta / Receptietafels. Pole tenten / Spantenten. Deze pole tenten worden afgeleverd met sterke PVC zeilen. Ze zijn tevens geschikt voor elk event! Dakzeil: 500 g/m.
Delta Tenten Kessel Tentenverhuur op maat over heel Europa.
Onze eigen zeilmakerij maakt in de kortste tijd u tent op maat, voortent of zeil voor alle doeleinden u kan het zo gek niet bedenken.Wij gaan geen uitdaging uit de weg! Onze medewerkers staan klaar met advies, en komen graag bij u langs om samen met u alles tot in de puntjes uit te werken.

Contacteer ons