Op zoek naar kadertent huren?

Home
kadertent huren
Kadertent of alu tent huren? Europatenten verhuurt alle soorten kadertenten of alu-hallen voor uw feest of event.
Deze klassieke alutent of kadertent kan gekoppeld worden aan andere tenten of gebouwen, ideaal om een ruimte uit te breiden of plaatst te sparen! We houden hierbij rekening met veiligheid en gebruiksgemak. Zo worden vloeren en overgangen, waar verschillende tenten aan elkaar worden gekoppeld, op hetzelfde niveau geplaatst. Wenst u een offerte om een kadertent of alutent te huren?
TENT HUREN
XL-Rent: alles te huur voor partytenten, kadertenten, pagodetenten, vloeren, bouwhekken, podiums, tribunes in Denderleeuw en Oost-Vlaanderen.
Wij zijn een jong bedrijf, dat gespecialiseerd is in het verhuren van allerhande tenten. Wat in juni 2012 begon als hobby met slechts 2 tenten, groeide zodanig snel dat er in september 2013 al beslist werd om over te gaan van eenmanszaak naar Bvba.
Zoekmachine
Tentenverhuur Deforche: Huur uw tent.
wk-panel, rowtrue: data-wk-grid-margin. Alu kadertent 10m. Witte verduisterde zeilen. Alu kadertent 15m. Witte verduisterde zeilen. Alu kadertent 20m. Witte verduisterde zeilen. Tentenverhuur Deforche is uitgerust om u op een perfecte manier te helpen met de organisatie van uw feest, concert of beurs.
SEO Page Optimizer United Kingdom
Kadertent huren 8x15 120m 120 personen l AllureTent.
Een kadertent van 8 m breed kan makkelijk verlengd worden in stappen van 5 meter in functie van het aantal gasten. Zo kunt u ook een kadertent huren van 8x20 tot en met 8x25. Hoogte: 4 meter. Lengte: 15 meter.
straal
Kadertenten Jero-rent.
kijk hieronder voor een overzicht van onze tenten. Kadertenten 6mx6m / 6mx9m. 6M x 6M 36M. 9M x 6M 54M. 12M x 6M 72M. 15M x 6M 90M. 12M x 9M 108M. 15M x 12M 180M. 18M x 12M 216M. kadertent 10m Breedte.
Verhuur Kadertenten Reviews, Vergelijken Informatie eventplanner.be.
Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op regio. Voor zaken als verhuur kadertenten, kadertenten, kadertent, kadertent huren, verhuur kadertent, kadertenten huren, witte kadertent, huren kadertenten, hoef je dus echt niet verder te zoeken.
De Feestboer Kadertent.
Organisaties die voor vrijwilligers zorgen tijdens het optrekken en ontmantelen van de tent, besparen heel wat tijd en geld uit. Dit is goed voor uw geldbeugel, want dan hoeven wij geen extra personeelskosten aan te rekenen. Het huren van een VIP-tent bestrijkt een heel weekend.
Kerkhofs Tent Renting Voor elk event de juiste tent.
De Cassettevloer is te verkrijgen vanaf 4 euro per vierkante meter. In iedere Kadertent van Kerkhofs Tent-Renting is het mogelijk om Glazen noodDeuren te plaatsen. Op die manier blijft de tent mooi afgesloten en kunt u uw gasten nog beter ontvangen.
Een grote tent huren?
Of u nu nood heeft aan een kleine tent die tussen de trottoirs van kleine straatjes moet passen of een tent die een hele open ruimte in beslag mag nemen U vindt bij Aafest beslist wat u zoekt. U vraagt zich af welke tent u nodig heeft voor uw evenement of u kunt niet kiezen uit ons uitgebreid gamma? Aarzel niet om ons te contacteren, wij geven u vrijblijvend advies voor het huren van partytenten!
Verhuur kadertenten van 40m tot 200m l AllureTent.
Tenten per Categorie. Home / Kadertenten huren / Verhuur kadertenten 40m tot 200 m. Verhuur kadertenten 40m tot 200 m. Bent u op zoek naar een tent te huur van 40 tot 200 personen? Kadertenten zijn ideaal wanneer u op zoek bent naar een modulaire tent die in functie van het aantal genodigden kan aangepast worden. Deze tent heeft een vaste breedte van 8 meter en kan telkens verlengd worden in stappen van 5 meter. Tot een maximaal van 25 meter lang. Zo kunt u een maximale oppervlakte creƫren van 40m to 200 m. De kadertent is optioneel beschikbaar met een vloer, maar inclusief op en afbouw.

Contacteer ons