Resultaten voor springkussen huren

Home
springkussen huren
Springkussen huren Cosmos Events.
Wilt u een springkussen huren voor uw feest of evenement? Cosmos events heeft een zeer uitgebreid assortiment aan springkastelen en spelkussens. Laat uw kinderen heerlijk hun gang gaan en spring zelf ook een gat in de lucht met onze feestelijke attracties.
luchtkussen
Springkussens of attractie huren Partyhome verhuur Entertainment.
Dit geeft u de garantie dat u bij springkussen verhuur Partyhome altijd met succes een springkussen huurt! Springkussens of attracties huren voor een langere tijd? Een activiteit wat bestaat uit meerdere dagen? Geen enkel probleem ook dan staan onze springkussens, luchtkussens en attracties graag voor u klaar.
TENT HUREN
Goedkoop springkussen huren bij Partyhome.
Ook voor de kleine klimmers onder ons is dit springkussen geschikt, over muren klimmen is namelijk niet mogelijk. Hierdoor weet u zeker dat uw kinderen veilig, goed en leuk kunnen springen op dit springkussen circus! Goedkoop springkussen huren bij Partyhome.
ontstoppen antwerpen
Springkussen, Luchtkussen, Stormbaan huren Rotterdam Gaaf! verhuur.
U kunt zelf een keuze maken uit losse verhuur, begeleiding en/of bezorging. Prijzen zijn gebaseerd op een huurtermijn van één dag en exclusief btw. Indien u meerdere dagen wilt huren krijgt u korting: 25% voor dag 2 en 50% vanaf dag 3.
springkussen huren
Springkussen huren bij Jumping Kennemerland, Beverwijk, Heemskerk, IJmuiden, Velsen, Santpoort, Driehuis, Castricum, Limmen, Alkmaar, Heiloo, Heerhugowaard, Wijk aan zee, Uitgeest en Velserbroek.
Voor ieder feest zit er een geschikt springkussen tussen. Veel van de springkussens die u kunt huren zijn gerelateerd aan een bepaald thema. Zo kunnen de kinderen zich helemaal uitleven op een springkussen in de vorm van een kasteel, een sprookjesverhaal of een speciaal junglespringkussen.
Springkussen / Luchtkussen huren Springkussenverhuur Amsterdam.
750, 75000, Per dag, incl. Verlengsnoer 25m huren. 500, Per dag, incl. Eenvoudig op te zetten. Hoe zet ik een springkussen neer? Het opzetten van een springkussen is zeer eenvoudig. Zorg voor voldoende ruimte, rol het kussen uit en sluit de blower aan.
Springkussens huren bij Vcompany.
Voor elk feest of evenement hebben wij een leuk springkussen. Voor de allerkleinsten hebben we springkussens van 3 bij 3 meter, maar ook voor wat grote kinderen hebben we XXL springkussens van 10 bij 8 meter of groter! Bekijk onderstaand ons grote springkussen assortiment.
Springkussens Jan Bogaerts.
Neem een kijkje in ons aanbod en u vindt gegarandeerd het springkussen wat past bij het evenement. Als u bij ons een springkussen gaat huren, kunt u ervoor kiezen om de attractie zelf op te halen. Wij kunnen natuurlijk ook het springkussen komen bezorgen, installeren en weer ophalen of zelfs geheel voor u begeleiden.

Contacteer ons