Resultaten voor zwarte tent huren

Home
zwarte tent huren
Tentenverhuur Delta Tenten Verhuur van tenten over heel Europa.
Nieuw in ons gamma! Zwarte dakzeilen en zijzeilen. Ook kunnen wij onze alu hallen leveren met een zijkanthoogte van 4 meter. Al onze tenten kunnen met of zonder vloer geleverd worden. U vraagt, wij leveren. Bekijk enkele realisaties. Delta tenten tentenverhuur verhuurt ook spantenten. Ideaal voor fuiven en festivals. Deze zijn te verkrijgen in 1215, of 20m breed, en in de lengte per 5m verlengbaar. Met of zonder vloer. Zij vormen een goedkoper alternatief voor Alu hallen. Afhankelijk van uw noden doen we een goed voorstel. Bekijk enkele realisaties. Wilt u een echte eyecatcher op uw evenement dan is onze dubbeldekker de oplossing bij uitstek. De toeschouwers hebben vanop de bovenverdieping een fantastisch uitzicht op uw evenement. De etagetent creëert bijzondere mogelijkheden voor de opvang van uw gasten. Een Patio, restaurant, receptie of Vip ruimtes, het kan allemaal in deze stijlvolle tent.
Pagodetenten
Zwarte Tent huren.
Wilt u direct een tent huren? Klik hier om een tent te huren! Reeds in 2009 is Korsmit Verhuur gestart met de verhuur van zwarte tenten, een unicum in deze business. Met het concept Sensation Red is daarbij de aftrap gemaakt.
sea life blankenberge
Xtrent. Pagodetent.
De zijpanelen worden in de gleuven geschoven, wat maakt dat deze als gordijn" kunnen opengeschoven worden. De tent wordt verankerd met piketten in onverharde ondergrond en met gewichten op verharde ondergrond. Afhankelijk van de locatie en de bevestigingsmogelijkheden op de locatie kan het nodig zijn om extra gewichten 400kg te voorzien. Wij kunnen u hierover adviseren. Witte pagodetenten zijn beschikbaar in 5x5m en 6x6m; deze tenten kunnen met een zelfde afmeting gekoppeld en verbonden worden met een gootsysteem. Mag het iets specialer? Dan stellen wij onze zwarte pagodetenten voor!
boekhouder Deurne
Home First Tent.
Onze tenten en hallen vindt u terug op sportevenementen als de Ronde van Vlaanderen, de E3-prijs, de Antwerp 10 Miles, maar ook op de camping van Tomorrowland, Theater aan zee. VOOR MEER INFORMATIE, CONTACTEER ONS. Bent u op zoek naar een tent of hal voor uw event? Wilt u meer informatie over onze tenten en onze tarieven?
opstijgend vocht muren
Tenten regio West-Vlaanderen Tenten Vannieuwenhuyze.
Nood aan een tent op maat? Of aan een tentzeil met de juiste afmetingen voor jouw behoefte? Nood aan een opslagplaats tijdens een verbouwing? Met een tent ben je snel en efficiënt uit de problemen. Voor een oplossing op maat, bel Tenten Vannieuwenhuyze.
2VRent Tentenverhuur Exclusieve eyecatchers voor uw Evenement!
Nieuws en promos. Een tent huren aan de beste prijs doe je bij 2V RENT. Vraag een vrijblijvende offerte door hiernaast het formulier in te vullen. We contacteren u dan zo snel mogelijk. 2VRent, verhuur van uniek en oogstrelende tenten.
Zwarte tenten.
De zwarte aluhal van 10x40 meter deed dienst als overkapping van de kaartcontrole, visitatie en lockers. Op locatie kon geen gebruik worden gemaakt van grondpennen om de tent te verankeren, dus werd gekozen voor betonblokken als ballast. Max Tenten krijgt een 90, van Mooi bedrijf en het volgende personeelsfeest staat alweer bij MAX gereserveerd.
Tent-Rent Verhuur LUXE ZWARTE PAGODETENTEN.
Mag het iets specialer? Dan stellen wij onze zwarte pagodetenten voor! Wilt u een exclusieve pagodetent huren met luxe uitstraling dan kiest u voor een zwarte pagodetent! Een zelfdragende aluminium constructie met 1 kant voorzien van mat zwarte stalen schuifdeuren.

Contacteer ons